Casa Wenetz
(Tortosa | Nucli antic - Baix Ebre)

Tortosa - Casa Wenetz

Tortosa - Casa Wenetz (Foto: Albert Esteves, 2021)

EstilRomanticisme
Situació Ros de Medrano, 2 / Plaça Mossèn Sol
Situat al barri del Rastre, és un edifici molt característic de la tipologia d'habitatges plurifamiliars de la segona meitat del segle XIX. Consta de planta baixa i tres pisos i té tres façanes, fet que li atorga una forta presència visual. La planta baixa està oberta amb un seguit d'arcs carpanells, alguns d'ells tapiats, mentre que els dos primers pisos s'obren amb balcons i el pis superior amb finestres simples o balconeres. La casa, construïda l'any 1864, quan es va urbanitzar el barri, va pertànyer a la família Wenetz, terratinents amb propietats al Delta i a l'interior del Baix Ebre.