Pont del Ferrocarril
(Tortosa | Riba dreta - Baix Ebre)

Tortosa - Pont del ferrocarril

Tortosa - Pont del ferrocarril (Foto: Albert Esteves, 2021)

Tortosa - Pont del ferrocarril (Foto: Ignasi Canals -Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya-, 1920)

TipusPonts i aqüeductes
Situació Rambla Felip Pedrell
Construït entre 1865 i 1868, coincidint amb l'arribada del tren a Tortosa. Té una llargada de 224 m, dividits en tres trams separats per grans peus de formigó i pedra, d'arestes arrodonides. Tota l'estructura és de ferro, pintat de color vermell. Destruït per l'exèrcit republicà l'any 1938, va ser reconstruït segons l'aparença original, acabada la Guerra. Va estar en funcionament com a tren ferroviari fins a l'any 1996. Actualment és un viaducte per a vianants.