Noviciat de Santa Teresa (Jesús)
(Tortosa | Riba dreta - Baix Ebre)

Tortosa - Noviciat de Santa Teresa (Jesús) (Foto: stjtortosa)

Tortosa - Noviciat de Santa Teresa (Jesús) Postal antiga

AutorJosep M. Vaquer Urquizú
Situació Jesús. Av. Santa Teresa, 16
Noviciat de la Companyia de Santa Teresa de Jesús, fundat per Enric d'Ossó cap a la segona meitat de la dècada de 1870. L'edifici actual va ser construït entre 1897 i 1901. És un edifici de grans dimensions, definit per una planta en forma d'H. Tot el conjunt està envoltat d'un mur de pedra. La façana principal està presidida per l'escut de l'orde i una imatge del Santíssim. Compta amb una capella neogòtica, dedicada a santa Teresa i la casa-museu Enric d'Ossó.

L'any 1994 el noviciat es va traslladar a Saragossa i actualment funciona com a casa d'espiritualitat.