Església dels Àngels
(Tortosa | Perifèria - Baix Ebre)

Tortosa - Esglesia de la M.D. dels Àngels

Tortosa - Esglesia de la M.D. dels Àngels (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorFrederic Llorca Mestre
Situació Barcelona, 142
Inicialment, els barris de la Llet i de Sant Llàtzer tenia com església parroquial la de la Petja, de la qual va passar, l'any 1922, a la desapareguda capella de la Mare de Déu de la Llet. Amb l'augment de la població, es va fer necessària la construcció d'un nou temple. L'església actual va ser edificada als anys seixanta, a través del servei provincial de Regiones Devastadas, decorada amb pintures murals d'Àngel Acosta.

És un edifici de nau única, amb capelles laterals, i una torre-campanar de planta rectangular. La façana principal té una superfície nua, aplacada, trencada a la part central per la porta, enretirada, conformant un atri, i una gran finestra dividida en cinc franges verticals.