Casa Navarro
(Xerta - Baix Ebre)

Xerta - Casa Navarro

Xerta - Casa Navarro (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Carrer Santa Anna, 7
L'origen d'aquesta casa és una antiga casa pairal del segle XVI tot i que l'edifici actual és fruit d'una reforma efectuada l'any 1859, data que podem llegir a les reixes que hi ha damunt les portes, amb les inicials JN, corresponents a José Navarro.

És un edifici de planta baixa, entresol, dues plantes pis i golfes, aquestes concebudes com a galeria, oberta amb un seguit d'arcs de mig punt. La façana s'articula simètricament formant dos eixos idèntics. La planta baixa mostra un acabat amb carreus de grans dimensions, molt ben escairats. La part corresponent als pisos té tres falses pilastres acabades amb capitells jònics.