Casa del carrer Banys Vells, 11
(Barcelona | Santa Maria - Barcelonès)

Barcelona - Carrer Banys Vells, 11

Barcelona - Carrer Banys Vells, 11 (Foto: Albert Esteves, 2020)

Situació Banys Vells, 11
Edifici de planta baixa i tres pisos, jerarquitzats en alçada. Podria ser una construcció del segle XVII, de la qual es conservaria únicament la planta baixa, on hi ha tres portals d'arc escarser. Els tres pisos responen a una reconstrucció posterior. A l'Arxiu Històric de Barcelona hi ha la documentació sol·licitada per Joan Roig Vidal per enderrocar i reedificar tres pisos amb balcons en aquest solar, l'any 1829.

L'estudi dut a terme per Xavier Badia aporta informació sobre els establiments que ha acollit aquesta casa, que a començament del segle XX era propietat d'Antoni Jover Amorós. L'any 1903 hi havia una casa de menjars i, entre 1911 i 1924 una bodega propietat de Josep Caballé. Després hi va haver una vaqueria.