Edifici municipal Roger de Flor, 23
(El Masnou - Maresme)

El Masnou - Edifici Municipal Roger de Flor, 23

El Masnou - Edifici Municipal Roger de Flor, 23 (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorZFC-Arquitectes
Situació Carrer Roger de Flor, 23
Edifici projectat l'any 2010 per ZFC-Arquitectes (Ana Zubelzu, Nazari Fabregat, Antonio Castro) situat al nucli antic del Masnou, aïllat dins d'una zona d'illes irregulars i cases antigues. En aquest sentit, l'edifici estableix un fort contrast amb el seu disseny contemporani. Segons la descripció que fan els arquitectes: "L’edifici es tracta com una pell que envolta uns forjats, com una cinta desplegable que conforma un espai, i permet una part de tres plantes i una altra de dues. La pell, d’estucat, amb preponderància del massís respecte als forats, ajuda que l’edifici s’integri al lloc".