Antic Ajuntament
(Roquetes - Baix Ebre)

Roquetes - Antic Ajuntament

Roquetes - Antic Ajuntament (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Carrer Canal, 11
La primera pedra es va col·locar l'any 1880 i l'any següent era inaugurat per l'alcalde Francesc Fonollosa. L'edifici era alhora casa consistorial, escola i habitatge per als mestres. La seva construcció va ser possible mercès a l'ajut desinteressat dels veïns, a través del denominat "sou de vila".

L'edifici, amb façana a tres carrers, forma un volum prismàtic compacte, distribuït en planta baixa i tres pisos. L'acabat és d'estuc llis, amb especejament horitzontal, de color beix, tret de l'emmarcament petri de la porta, ornada amb l'escut de la ciutat i relleus vegetals premodernistes.