Casa del carrer de la Seca, 2
(Barcelona | El Born - Barcelonès)

Barcelona - Carrer de la Seca, 2

Barcelona - Carrer de la Seca, 2 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Seca, 2
Interessant edifici que presenta signes evidents d'haver estat modificat en diverses ocasions. Si observem només la planta baixa podem concloure que es tracta d'un edifici dels segles XV o XVI. Conserva l'aparell fet amb carreus irregulars de pedra, un portal de mig punt de dimensions, prou gran per permetre l'entrada de carruatges, i un altre més petit, cegat i amb una meitat destruïda quan es va obrir un gran finestral, probablement al segle XVII, juntament amb un portal de llinda recta, de característiques semblants. El finestral es va reduir, ja en època moderna, amb maó pla. Pel que fa als pisos, són fruit d'una reconstrucció del segle XVIII, testimoni de la qual són els balcons amb llosanes de ferro i rajoles de cartabó.