Casa del Passeig del Born, 6
(Barcelona | Santa Maria - Barcelonès)

Barcelona - Passeig del Born, 6

Barcelona - Passeig del Born, 6 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Passeig del Born, 6
Edifici entre mitgeres, de façana molt estreta, amb accés des del carrer Volta d'en Bufanalla. La planta baixa ha estat completament alterada i també les pisos superiors semblen fruit d'una remunta, modificada modernament, que ha deixat restes dels carreus que emmarcaven les obertures. El més interessant de la façana són les restes dels esgrafiats que la decoraven, dels quals només en resta un tram del primer pis. Hi podem veure un infant assegut dalt d'un pedestal, amb fulles a la mà. Sabem, per la descripció en feia Ramon Nonat Comas a començament del segle XX, que la resta presentava una decoració semblant, amb gerros i garlandes de tipologia barroca.