Espai Macià
(Les Borges Blanques - Les Garrigues)

Les Borges Blanques - Espai Macià

Les Borges Blanques - Espai Macià (Foto: Albert Esteves, 2021)

Les Borges Blanques - Espai Macià. Fragments de ceràmica del segle XII

Les Borges Blanques - Espai Macià. Fragments de ceràmica del segle XII (Foto: Albert Esteves, 2021)

Les Borges Blanques - Espai Macià. Relleus de sant Joan i sant Pere, fragment de retaule procedent de l'antiga església parroquial (Foto: Albert Esteves, 2021)

Les Borges Blanques - Espai Macià. Capitells del segle XIII procedents de l'antiga església parroquial (Foto: Albert Esteves, 2021)

TipusMuseu
Situació Plaça de Ramon Arqués, 5
Centre d'interpretació sobre la figura del president de la Generalitat Francesc Macià i Llussà, destinat a difondre el seu llegat i la seva figura. Va ser inaugurat el 14 d'abril de 2011, coincidint amb el 80è aniversari de la proclamació de la II República. A banda del patrimoni documental, gràfic, audiovisual i sentimental lligat a Francesc Macià, es poden veure també elements procedents de l'antiga església parroquial gòtica.