Ca l'Anton Feliu
(Vilassar de Dalt - Maresme)

Vilassar de Dalt - Ca l'Anton Feliu

Vilassar de Dalt - Ca l'Anton Feliu (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Carrer Àngel Guimerà, 41
Aquesta casa és fruit de la transformació, en diverses etapes, d'una antiga masia coneguda com el Mas Morot, documentada des de mitjan segle XIV. De les tres crugies que formaven el mas, dues d'elles van ser convertides en una casa urbana, a finals del segle XVIII. L'any 1905, Puig i Cadafalch va fer algunes intervencions a les quadres i a la tanca exterior. La façana principal és fruit d'una remodelació efectuada l'any 1991 per Albert Bastardes Porcel. La planta baixa ha estat habilitada com a restaurant. De l'antiga masia conserva el portal adovellat. Les finestres del primer pis estan emmarcades amb pedra i, entre ells, hi ha una fornícula amb una imatge de l'Àngel Custodi.