Cal Fusteret
(Juneda - Les Garrigues)

Juneda - Cal Fusteret

Juneda - Cal Fusteret (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Carrer Anselm Clavé, 66
Construïda l'any 1915, és una de les poques mostres que es poden qualificar de modernistes a Juneda. Malgrat que la seva fesomia ha quedat molt alterada amb la coberta de la terrassa, efectuada posteriorment. És un edifici entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos, al qual dóna caràcter l'ornamentació a base de relleus geomètrics amb formes capricioses -poc habitual dins l'estètica modernista- i un coronament de perfils ondulats més comú dins d'aquest estil. És remarcable també la decoració de les llosanes dels balcons, amb formes de troncs d'arbres, així com el delicat treball de porta original.