Cal Ratat
(Juneda - Les Garrigues)

Juneda - Cal Ratat

Juneda - Cal Ratat

Juneda - Cal Ratat

Situació Carrer Carnisseria, 15
Construït l'any 1699 -segons la data inscrita a la llinda de la finestra- va ser, fins a l'any 1873, la seu de l'antic Ajuntament i devia constituir un dels edificis més notables de la vila. Es conserva només una meitat perquè, dissortadament, l'edifici va ser dividit en dos habitatges independents, un dels quals va ser derruït i construït de nou en un estil convencional completament diferent, als anys setanta del segle XX. La meitat conservada, amb la gran arcada i la finestra mutilades, es va restaurar mantenint en gran manera l'estil original.