Pont Vell
(Els Omellons - Les Garrigues)

Els Omellons - Pont Vell

Els Omellons - Pont Vell (Foto: Albert Esteves, 2021)

TipusPonts i aqüeductes
Situació Carrer Ezequiel Llorach
Construït l'any 1908 per substituir un pont més antic. Està sustentat per vuit blocs rectangulars fets amb grans carreus i reforçats tots ells amb contraforts que tenen la part superior arrodonida. Els seus extrems van ser demolits per l'exèrcit republicà l'any 1939. Un cop refet, va tornar a resultar molt afectat per una riuada l'any 1966. El seu aspecte actual és fruit de la reconstrucció efectuada l'any 1989, quan es va substituir l'enllosat de pedra per un planxé de formigó folrat de pedra. Es conserva l'escut del poble, amb la data de construcció.