Monument als barcelonins morts als camps nazis
(Barcelona | Parc de la Ciutadella - Barcelonès)

Barcelona - Parc de la Ciutadella. Als barcelonins morts als camps d'extermini nazi

Barcelona - Parc de la Ciutadella. Als barcelonins morts als camps d'extermini nazi (Foto: Albert Esteves, 2021)

Barcelona - Parc de la Ciutadella. Als barcelonins morts als camps d'extermini nazi (Foto: Albert Esteves, 2007)

AutorAndré L. Fauteux
Situació Parc de la Ciutadella
Homenatge als barcelonins morts als camps d'extermini nazis, inaugurat l'any 1987. Obra d'André Fauteux (Dunville, Ontario, Canadà, 1946) un artista que va estar molt vinculat a Barcelona als anys seixanta, quan vivia a Eivissa. Està formada per una circumferència d'acer tubular sostinguda per uns discrets pilars fets amb ferros aprofitats, i una peça irregular de pedra amb una inscripció al·lusiva.