Centre Cívic Font de la Guatlla
(Barcelona | La Font de la Guatlla - Barcelonès)

Barcelona - Centre Cívic Font de la Guatlla (Foto: Anna Corcoll, 2020)

TipusAteneus i centres socials
AutorAntoni de Moragas Spa
Situació Rabí Rubèn, 22
Obra de l'any 1995, projectada per l'arquitecte Antoni de Moragas Spa (Barcelona, 1941), fill del també arquitecte Antoni de Moragas Gallissà, que va ser un dels més destacats exponents del Moviment Modern a Espanya. Ocupa un solar-illa de forma triangular de 635 m² de superfície, delimitat pels carrers Valls, Rabí Rubèn i Montfar, i està constituït per dos edificis separats, un d'ells de forma triangular, dedicat a sala d'actes i gimnàs, i un altre de rectangular, on hi ha les diverses aules, tallers i despatxos. La disposició dels edificis crea un pati exterior, on s’aboquen les façanes principals i des del qual és possible l’accés als dos cossos d’edificis.