Can Culleres
(Granollers | Centre històric - Vallès Oriental)

Granollers - Can Culleres

Granollers - Can Culleres (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Plaça de les Olles, 8
L'interès d'aquesta casa està basat en les dues finestres del segle XVI, que no són originals de la casa sinó que provenen de Cal Monjo, una casa enderrocada al núm. 8 del carrer de Santa Anna. La finestra del pis superior és de llinda recta, amb guardapols també rectilini, amb esmotxadura conopial i amb àngels esculpits a les impostes. La finestra del primer pis és de tipus conopial, amb traceria calada gòtica i elements vegetals a les impostes. També cal destacar l'escut que presideix la porta, amb la imatge d'un sant, tres ales i una creu. Es coneixia antigament amb els noms de Can Baldufes o Can Deuquartos.