Casa de la plaça de la Porxada, 21-23
(Granollers | Centre històric - Vallès Oriental)

Granollers - Plaça de la Porxada, 21-23 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Granollers - Plaça de la Porxada, 21-23. Interior de l'edifici

Granollers - Plaça de la Porxada, 21-23. Interior de l'edifici (Foto: Diputació de Barcelona)

Situació Plaça de la Porxada, 21-23
Antic casal renaixentista molt modificat per les reformes modernes, especialment la planta baixa, ocupada per un establiment comercial. A la façana es conserva una finestra del segle XVI, de tradició gòtica, amb un guardapols mixtilini i un important aparell escultòric. Al timpà hi ha un escut sostingut per dos lleons i a les mènsules les figures d'una mare amb un nen, a un costat, i un àngel a l'altra. També hi ha escultures sota l'ampit.

A l'interior de l'edifici hi ha una altra finestra i una porta de la mateixa època que devien formar part d'un pati renaixentista.