Roca Umbert. Murals sobre la Guerra Civil
(Granollers | Rodal - Vallès Oriental)

Granollers - Roca Umbert. Fàbrica de les Arts. Mural "Però no demanis pernil.."

Granollers - Roca Umbert. Fàbrica de les Arts. Mural "Però no demanis pernil.." (Foto: Albert Esteves, 2021)

Granollers - Roca Umbert. Fàbrica de les Arts. Mural "Aquí no et faltarà pa..."

Granollers - Roca Umbert. Fàbrica de les Arts. Mural "Aquí no et faltarà pa..." (Foto: Albert Esteves, 2021)

Granollers - Roca Umbert. Fàbrica de les Arts. Murals sobre la guerra civil

Granollers - Roca Umbert. Fàbrica de les Arts. Murals sobre la guerra civil (Foto: Albert Esteves, 2021)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorMohamed L'Ghacham / Ivan Floro
Situació Enric Prat de la Riba, 77
Són dos murals realitzats l'any 2018, amb motiu del 80è aniversari dels bombardeigs de Granollers durant la Guerra Civil. Tots dos estan centrats en escenes quotidianes a l'interior de les cases. En un d'ells veiem dues dones feinejant amb unes cassoles de fang i en l'altre unes mans femenines tallant una llesca de pa. Van ser pintats per Mohamed L'Ghacham, nascut l'any 1993 a Tànger (Marroc), un artista especialitzat en escenes quotidianes molt influït pels impressionistes, en col·laboració amb el mataroní Ivan Floro (1993).