Casa de les Voltes (Fonda Terrassà)
(Tordera - Maresme)

Tordera - Casa de les Voltes (Fonda Terrassà)

Tordera - Casa de les Voltes (Fonda Terrassà) (Foto: Ricard Vilà, 2021)

Situació Carrer Ferrers, 26
La casa de les Voltes es coneix, amb aquesta denominació, des de 1553, quan, al llibre de batejos de l'arxiu parroquial apareix esmentat un tal Esteve Llobet de les voltes. Estava situada en un lloc estratègic, l’antic camí ral d’Hostalric a Blanes, que entrava per carrer Ferrers i sortia pel de Sant Antoni. La volta actual, sobre el carrer, és de nova planta però la casa conserva la porta original, amb carreus ben tallats als brancals.

La fonda Terrassà està documentada des de l'any 1886 a la part baixa del carrer Ferrers, posteriorment es traslladà a Ciutadans i, a començament del segle XX, al seu emplaçament definitiu.