Can Quana
(La Roca del Vallès - Vallès Oriental)

La Roca del Vallès - Can Quana

La Roca del Vallès - Can Quana (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Barri Les Valls
Masia de grans dimensions, amb un edifici central de caràcter senyorial i diversos edificis agrícoles al voltant. Està situada molt a prop del riu Mogent. La casa, coberta amb una teulada a quatre aigües, té una destacada torratxa central visible des de molt lluny. Consta de planta baixa i dos pisos. Les façanes són de paredat de pedra vista. Les obertures de la planta baixa estan emmarcades amb pedra mentre que les dels pisos ho estan amb maó vist. A la porta hi ha inscrita la data de 1885 i les lletres J i A. A les ales laterals hi ha unes destacades galeries cobertes. Té una capella dedicada a la Immaculada.