Can Messeguer
(La Roca del Vallès - Vallès Oriental)

La Roca del Vallès - Can Messeguer (Foto: Albert Esteves, 2021)

La Roca del Vallès - Can Messeguer. Capella

La Roca del Vallès - Can Messeguer. Capella (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Barri de Bell-lloc
Masia aïllada, de planta baixa i dos pisos, que presenta teulada a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal. Aquesta és simètrica, centrada per un portal de mig punt, adovellat, i un balcó al pis principal. La resta de finestres són balconeres. Adossada a la casa hi ha una torre cilíndrica, feta en època moderna, i al costat d'ella, una capella de planta rectangular amb una espadanya, dedicada a l'Assumpció de la Mare de Déu.

Tot i les modificacions contemporànies, que han alterat significativament l'aspecte general del conjunt, l'edifici podria tenir un origen antic i haver estat fruit d'una refecció entre els segles XVIII i XIX.