Casa Manel Enrich
(Caldes de Montbui - Vallès Oriental)

Caldes de Montbui - Casa Manel Enrich

Caldes de Montbui - Casa Manel Enrich (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Font i Boet, 4
Construïda l'any 1922, inicialment va ser propietat de Manel Enrich i més tard Casa Provincial de la Caritat (Llars Mundet). Actualment, és propietat de la Diputació de Barcelona. Tot i que se sol qualificar de modernista és, més aviat, un xalet de tipus eclèctic que barreja elements populars centreeuropeus amb altres de tradició local, habitual dins l'ambient noucentista dels anys vint. Té una composició dominada pels dos cossos laterals, un dels quals s'eixampla cap al jardí amb una tribuna poligonal. Cal destacar els amples voladissos del teulat i els elements ornamentals de ceràmica.