Casa-Sala Delger
(Caldes de Montbui - Vallès Oriental)

Caldes de Montbui - Sala Delger

Caldes de Montbui - Sala Delger (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Carrer del Forn, 8 bis
Quan, als anys trenta del segle passat, la família Delger va efectuar la reforma de la seva casa pairal, van fer reformar, alhora, una casa al carrer del Forn, no gaire lluny de l'altra. El permís va ser sol·licitat per Joaquima Delger Padrinas, l'any 1930. És un edifici entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos, el superior obert en façana amb tres arcs de mig punt, a manera de galeria. Ornamentat amb esgrafiats, és un bon exemple de l'estètica noucentista que havia dominat l'arquitectura dels anys vint a Catalunya.

La casa va ser cedida, juntament amb la casa pairal, a l'Ajuntament de Caldes, el qual la va habilitar com a sala d'exposicions temporals.