Casa Poch
(Caldes de Montbui - Vallès Oriental)

Caldes de Montbui - Casa Poch

Caldes de Montbui - Casa Poch (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Carrer del Forn, 27-29
L'actual casa Poch és el resultat de l'addició de tres cases antigues, dues d'elles unides l'any 1951 i la tercera l'any 1958. A desgrat de les transformacions derivades d'aquesta reforma, s'han conservat, a la façana, elements originals dels segles XV-XVI. El més antic és la porta adovellada, de mig punt, amb dovelles molt ben tallades. També són de pedra els brancals de les altres dues portes, aquestes rectangulars. Del pis principal destaquen dues finestres de pedra motllurada, una d'elles d'arc rebaixat, amb traceria gòtica, i l'altra rectangular, amb guardapols recte, ambdues del segle XVI.