Termes Victòria
(Caldes de Montbui - Vallès Oriental)

Caldes de Montbui - Termes Victòria

Caldes de Montbui - Termes Victòria (Foto: Albert Esteves, 2022)

Caldes de Montbui - Termes Victòria. Postal dels anys setanta

Situació Carrer de Barcelona, 2
Balneari fundat a començament del segle XIX per Josep Antoni Llobet i Vall-llosera (1779-1861), denominat inicialment Balneari Llobet. Posteriorment, va passar a la família Monteis que li va donar el nom de l'esposa, Victòria Prats, i més tard, l'any 1917, a la família Anglí. Està situat damunt d'estructures termals molt antigues, que inclouen part de la muralla medieval. Al llarg dels anys, el balneari ha estat objecte de diverses reformes i ampliacions, entre elles l'annexió de l'antic balneari Forns. Són remarcables els seus jardins i la volta de la galeria de banys, del segle XVIII.