Edifici d'oficines Tànger, 36
(Barcelona | El Parc i la Llacuna del Poblenou - Barcelonès)

Barcelona - Tànger, 34 i 36

Barcelona - Tànger, 34 i 36 (Foto: Sergi Suárez, 2022)

AutorBatlle i Roig Arquitectura (Enric Batlle / Joan Roig)
Situació Tànger, 36
Edifici d'oficines en cantonada, amb una volumetria organitzada en forma de ela a les 4 primeres plantes, més una planta tècnica sobre la qual se situen dues plantes més de menor dimensió. A l'accés principal hi ha un gran atri amb l'objectiu de crear un refugi climàtic i acústic, incorporant espais d'ombra. Totes les plantes són flexibles i compten amb terrasses als extrems. La façana, de tons ceràmics, agafa com a referència el passat industrial del barri. Està plantejada com una doble pell amb un tancament exterior de gelosia vertical i una pell interior formada per un aplacat ceràmic en els punts cecs.