Seu del Col·legi d'Enginyers Tècnics
(Barcelona | La Torre de les Aigües - Barcelonès)

Barcelona - Seu del Col·legi d'Enginyers Tècnics (Foto: Albert Esteves, 2022)

Barcelona - Passatge Méndez Vigo, 1

Barcelona - Passatge Méndez Vigo, 1 (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Passatge Méndez Vigo, 1 / Consell de Cent, 365
Amb façana al carrer Consell de Cent, però la principal abocada al passatge Méndez Vigo, el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials ocupa un palauet construït l'any 1870, molt modificat posteriorment. Té una entrada sumptuosa, precedida d'un porxo amb columnes clàssiques, custodiat per dos gossos de pedra. A banda i banda de la porta hi ha sengles fornícules amb dues escultures, un home i una dona, vestits amb túnica, El pis principal s'obre a un balcó corregut, amb una remarcable barana de ferro. La façana interior presenta una tribuna de dos pisos, semicircular.