Can Boix
(Mollet del Vallès - Vallès Oriental)

Mollet del Vallès - Can Boix

Mollet del Vallès - Can Boix (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorDomènec Sugranyes Gras
Situació Berenguer III, 67-69
Edifici projectat l'any 1927 per Domènec Sugranyes dins d'un estil que, malgrat l'avançat de l'època, es pot considerar encara com a modernista. Propietat de Jaume Boix, va ser originalment un assecador de pernils, a més d'habitatge particular. Modernament, es va dividir en dos habitatges transformant en porta una de les finestres de la planta baixa. Són elements característics de la façana els guardapols de maó vist de les sobrellindes i les rajoles de ceràmica verda que donen una nota de color al blan del parament. El coronament se singularitza amb un ràfec suportat amb cartel·les de maó vist.