Casa de la Vila
(Mollet del Vallès - Vallès Oriental)

Mollet del Vallès - Mercat nou

Mollet del Vallès - Mercat nou (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorEnric Serra / Lluís Vives / Jordi Cartagena
Situació Plaça Major, 1 / Av. de Burgos
Inaugurat l'any 2002, és un projecte dels arquitectes Serra-Vives-Cartagena inclòs en un projecte de molt més abast que comprèn el nou mercat municipal, un gran bloc lineal paral·lel a l'avinguda de Burgos i quatre torres d'habitatges de nou plantes. El conjunt ocupa l'espai de la desapareguda fàbrica de can Mulà. L'edifici corporatiu té tres àmbits diferenciats: l'oficina d'atenció ciutadana, l'espai institucional i l'espai administratiu. Està constituït per dos blocs de diferent alçada. El més baix presenta una façana de formigó sense obertures decorat amb una obra de Joan Brossa (vegeu enllaç).