Can Lledó
(Mollet del Vallès - Vallès Oriental)

Mollet del Vallès - Can Lledó

Mollet del Vallès - Can Lledó (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Comte d'Urgell, 26
Antiga masia, de planta rectangular, fruit d'una reforma o reconstrucció, probablement del segle XVII, actual seu de la Cambra de Comerç de Barcelona. Pertanyia originalment a la família Lledó i després a la família Monger. Els seus camps són ocupats avui pel barri de la Plana Lledó. Als anys vint va ser caserna de policia i es coneixia popularment com el Cuartelillo. Va ser restaurada als anys noranta. És un edifici de planta baixa i pis, amb portal adovellat de mig punt, amb dovelles curtes, i la resta d'obertures emmarcades amb pedra, sense ornamentació.