Escultura La Tempesta encalçada pel Bon Temps
(Cerdanyola del Vallès - Vallès Occidental)

Cerdanyola - Museu. La tampesta encalçada pel bon temps (Apel·les Fenosa)

Cerdanyola - Museu. La tampesta encalçada pel bon temps (Apel·les Fenosa) (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorApel·les Fenosa
Situació Jardí del Museu de Cerdanyola
L'obra Tempête pourchasssée par le Beau Temps va ser esculpida per Apel·les Fenosa, l'any 1957, en el marc d'un cicle que va dedicar a la Guerra (la Tempesta) i la Pau (el Bon Temps). En aquesta versió, la Pau fuig espantada mirant enrere perseguida per la Guerra. Posteriorment va fer la versió inversa, El Bon Temps perseguint la Tempesta (veure enllaç), que ara podem veure a l'Avinguda Gaudí de Barcelona.