Antic Hotel Arycasa
(Barcelona | Casp - Ausiàs March - Barcelonès)

TipusHotels i hostals
EstilBeaux Arts - Monumentalisme Classicista
AutorFrancisco Victor Ortenbach
Situació Ausiàs Marc, 13-17
L'Hotel Arycasa va ser inaugurat l'any 1952, promogut pels empresaris Arimón i Casademunt (cognoms d'on prové el nom Arycasa) arran del Congrés Eucarístic que s'havia de celebrar a la ciutat l'any 1953. És un edifici d'estil monumentalista, amb elements neoclàssics, molt habitual a l'arquitectura dels anys cinquanta. Destaca, a la planta baixa, el portal central, emmarcat amb dos parells de columnes toscanes.

L'hotel va tancar les portes l'any 1977 i l'edifici es va transformar en un efímer centre comercial. L'any 1998 va ser rehabilitat i transformat en un edifici d'habitatges de luxe.