Casa Josep Mestres
(Barcelona | La Concepció - Barcelonès)

Barcelona - València, 288 (2)

Barcelona - València, 288 (2) (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorJuan Gordillo Nieto
Situació València, 288
Edifici entre mitgeres, de l'any 1930, fruit de l'adició de cinc pisos a una casa preexistent. Això provoca un desproporcionat canvi d'alçada en relació amb els edificis veïns. La façana és simètrica, tret de la porta de veïns, situada al costat esquerre. La composició divideix la façana en tres trams verticals, els dos eixos laterals, amb un acabat de pedra artificial amb especejament horitzontal i un coronament amb frontons, i els dos eixos centrals, que formen una unitat reforçada amb la tribuna del principal i la balustrada del cinquè pis. L'ornamentació és de tipus classicista amb algun detall Art Déco.