Mural dels Avis
(La Garriga | Centre històric - Vallès Oriental)

La Garriga - Mural dels Avis (Foto: Albert Esteves, 2022)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorMohamed L’Ghacham
Situació Doma, 16
Mohamed L’Ghacham (Tànger -Marroc-, 1993) és un muralista especialitzat en escenes de la vida quotidiana, amb obres arreu d'Europa i Àfrica. A la Garriga va deixar aquesta mostra, l'any 2016, en un dels murs de la Fundació Asil-Hospital. En aquesta escena, concebuda com un homenatge a la tercera edat, podem veure un àpat familiar amb la presència de dues àvies en primer pla. Segons l'artista, l'objectiu era plasmar la visió que tenen els avis quan surten perquè crec que és important que recordin, quan entrin o quan surtin, tot el que hi ha a l’exterior.