Casa Josefa Solo Blanch
(La Garriga | Centre històric - Vallès Oriental)

La Garriga - Ronda del Carril, 2

La Garriga - Ronda del Carril, 2 (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorTomàs Nualart Bosch
Situació Ronda del Carril, 2
Edifici unifamiliar aïllat, fruit d'una reforma efectuada l'any 1900 sobre un edifici preexistent, probablement de la dècada dels setanta del segle XIX. Està format per un cos central, de planta baixa, pis i terrat, flanquejat per dos cossos laterals més baixos, que serveixen de terrassa, i una torratxa-mirador coberta a quatre aigües. La façana principal, simètrica, està acabada amb franges horitzontals que alternen estuc rugós amb imitació d'obra vista. El balcó té barana de pedra amb palmetes de tipus historicista. A la llinda destaca un cap de lleó de pedra.