Vil·la Trianon
(La Garriga | Centre històric - Vallès Oriental)

La Garriga - Passeig, 79

La Garriga - Passeig, 79 (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorAntoni Pons Domínguez
Situació Passeig, 73-79
Xalet unifamiliar amb jardí construït l'any 1926. Té un aspecte que ens recorda l'arquitectura centreeuropea, especialment pel tractament de les golfes, a manera de mansarda, amb franges verticals. Destaca la configuració de les teulades, amb uns plecs molt característics. També li dona personalitat la tribuna semicircular situada en un cos avançat de la façana principal i la tribuna poligonal de la posterior, aquesta suportada amb columnes jòniques.

En aquesta casa hi passava temporades el general Escofet, això va donar lloc al nom popular de casa del general.