Mural La Regadora
(La Garriga | Centre històric - Vallès Oriental)

La Garriga - Mural La Regadora (Foto: Albert Esteves, 2022)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorEscif (Nacho Magro)
Situació Doma, 2
Intervenció efectuada per commemorar el 40è aniversari del centre d'Autisme de la Garriga, l'any 2016. Va ser executat per l'artista urbà Escif, el qual va conèixer prèviament el centre i va fer pràctiques amb els pacients. Es tracta d'una gran regadora que juga amb el concepte d'estar com una regadora. En el seu blog, l'artista diu: Todos podemos ser raros, locos, enfermos, regaderas o extraños. En mayor o menor medida, todos somos autistas. Todos somos personas.

Escif és el nom artístic del valencià Nacho Magro Huertas, actiu des de l'any 1996, especialitzat en temes de denúncia social i de reflexió satírica.