Casino
(La Garriga | Centre històric - Vallès Oriental)

La Garriga - Passeig, 99. Casino (Foto: Anna Corcoll, 2022)

TipusAteneus i centres socials
AutorXavier Turull Ventosa
Situació Passeig, 99
Es va inaugurar l'any 1925 i va ser des dels seus inicis un dels llocs emblemàtics de reunió pels garriguencs i pels estiuejants.

L'edifici va ser construït l'any 1924 dins dels paràmetres estètics del noucentisme. Va ser projectat per Xavier Turull, que sempre va estar molt vinculat a l'entitat, i el constructor va ser Josep Iglesies. Estructuralment, té una planta de creu, amb una ala afegida que li proporciona una façana simètrica, molt equilibrada, amb un cos avançat on hi ha la porta. Al llarg del temps ha estat objecte de diverses ampliacions.