Passatge Serrahima
(Barcelona | Poble Sec - Barcelonès)

Barcelona - Passatge Serrahima, 3 (Foto: Sergi Suárez, 2022)

Barcelona - Passatge Serrahima, 14

Barcelona - Passatge Serrahima, 14 (Foto: Sergi Suárez, 2022)

Situació Passatge Serrahima
El passatge Serrahima, en ple barri de la Satalia, està format per un conjunt d'habitatges, originalment de planta baixa i pis, d'estil eclèctic o modernista. Es va urbanitzar la darrera dècada del segle XIX i la major part de cases són d'aquella època. Algunes van ser remuntades a partir dels anys vint.

Algunes de les cases són considerades BCIL. En concret, la núm. 2, que és la casa Joan Brull, projectada l'any 1897 per Jaume Gustà Bondia; la núm. 3, un edifici eclèctic de l'any 1892; el núm. 12, de 1896; i el núm. 14, aquest amb uns espectaculars relleus modernistes que enllacen les llindes de les finestres amb els respiralls.