Carrer de les Escoles
(La Llagosta - Vallès Oriental)

La Llagosta - Carrer de les Escoles

La Llagosta - Carrer de les Escoles (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació De les Escoles
El nucli urbà de la Llagosta, integrat encara al terme de Sant Fost de Campsentelles, comença a configurar-se a finals del segle XIX. Les primeres cases, a banda de les masies esparses existents, eren cases adossades molt senzilles que formaven els primers carrers, com a travessies de l'antic camí ral. La major part d'aquestes primeres cases han desaparegut substituïdes per moderns blocs d'habitatges. Però hi ha algun carrer que encara les conserva, amb molt poques modificacions. El carrer de les Escoles, amb les seves cases adossades de planta baix i pis, sense cap ornamentació, construïdes al voltant de l'any 1900, n'és un bon exemple.