Farmàcia La Rambla
(Barcelona | La Rambla - Barcelonès)

Barcelona - Farmàcia La Rambla

Barcelona - Farmàcia La Rambla (Foto: Anna Corcoll, 2022)

TipusEstabliment comercial
Situació Rambla, 44
Farmàcia de la segona meitat del segle XIX, documentada l'any 1881 quan el farmacèutic Julio Trenard li va comprar a Eligi Ros i Pochet. Aleshores es deia Farmàcia Colón. Als primers anys del segle XX va canviar de mans diverses vegades fins que, el 1928, va passar a mans de Pere Vilaseca, que la va reformar per a donar-li, en bona part, la seva fesomia actual, tot i que va ser objecte de reformes posteriors. L'any 1975 va ser adquirida per M. Victòria Aguilar, que va retornar al seu exterior l'aspecte original, amb el nom de Farmàcia Rambla.

Es conserva la fusteria exterior amb les seves vitrines formant una mena de vestíbul i també els taulells i prestatges de l'interior, d'estil classicista.