Cal Tit
(Figaró-Montmany - Vallès Oriental)

Figaró-Montmany - Cal Tit

Figaró-Montmany - Cal Tit (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Vic, 14
Situada al nucli fundacional del Figaró, a l'eix format pel carrer Vic i el carrer Major. És una de les poques cases antigues que conserven bona part de la seva fesomia original, probablement del segle XVIII, sense descartar que el seu origen pugui ser anterior. És una casa feta amb maçoneria de pedra irregular, amb molta argamassa. La façana principal presenta un portal motllurat de llinda recta, amb un escut tapat en part per l'addició tardana del balcó. Les dues finestres del primer pis mostren també la llinda i els brancals emmarcats amb carreus motllurats.