Casa del carrer Consell de Cent, 55
(Barcelona | Hostafrancs - Barcelonès)

Barcelona - Consell de Cent, 55

Barcelona - Consell de Cent, 55 (Foto: Sergi Suárez, 2022)

Situació Consell de Cent, 55
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i tres pisos, tots tres amb dues obertures i balcó corregut. Les obertures estan decorades amb relleus de garlandes o rosetes. El que caracteritza la façana és, tanmateix, el conjunt d'esgrafiats, dissortadament molt desgastats. El plafó més ben conservat mostra una figura femenina amb un caduceu, al costat de la qual hi ha un vaixell, botes i baguls, i una locomotora de vapor. A la part superior, els escuts de Catalunya i de Barcelona. El plafó del segon pis, més desgastat, mostra dues dones joves en el que sembla una al·legoria de les arts. El del tercer pis està completament desaparegut.