Can Torrents
(Sant Fost de Campsentelles - Vallès Oriental)

Sant Fost de Campsentelles - Can Torrents. Pallissa (Foto: Albert Esteves, 2022)

Sant Fost de Campsentelles - Can Torrents. Lledoner monumental

Sant Fost de Campsentelles - Can Torrents. Lledoner monumental (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Camí de l'Església Vella. Plaça de les Glòries Catalanes
Els amos de Can Torrents Vell (sovint escrit Torrens), una de les masies més antigues del terme (situada al camí de Sant Cebrià de Cabanyes), van alçar, l'any 1843, una casa més a prop del poble, amb un celler per elaborar el vi procedent del raïm de les seves vinyes. L'any 1993, la casa va ser habilitada com a restaurant i es va ampliar amb noves instal·lacions per a la celebració de casaments. La casa, ben restaurada, consta de planta baixa, pis i golfes i mostra, al centre de la façana, un rellotge de sol. Davant de la casa hi ha un lledoner monumental.