Cau Brunet
(Sant Fost de Campsentelles - Vallès Oriental)

Sant Fost de Campsentelles - Cau Brunet

Sant Fost de Campsentelles - Cau Brunet (Foto: Valentí Pons, 2022)

AutorAntoni Millàs Figuerola
Situació La Conreria. Crtra. Badalona a Mollet (B-500), Km. 6
Edifici singular situat a la carretera de la Conreria, just al límit entre els termes de Sant Fost i de Tiana. Va ser promogut pel pintor i col·leccionista Llorenç Brunet, l'any 1916, que tenia la pretensió de crear una mena de museu semblant al Cau Ferrat de Sitges, en una versió més modesta. Originalment, l'edifici era una torre exempta, molt ampla, de planta arrodonida. Va ser projectat per un reconegut arquitecte, Antoni Millàs Figuerola. L'any 1943, l'edifici va ser adquirit per Luciano Blasco, el qual va decidir ampliar-lo per transformar-lo en un restaurant, encara actiu.