Cal Cintet
(El Montmell - Baix Penedès)

El Montmell - Cal Cintet

El Montmell - Cal Cintet (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació La Joncosa del Montmell - Carrer Major
InterèsEspecial interès Interessant
Casal senyorial de principis del segle XVII tancat amb un baluard i i adossat a una torre quadrada oberta a la part superior amb tres arquets de punt rodó. La façana principal degué ser modificada durant el segle XVIII, època a la qual pertany el balcó amb llosana de ceràmica sobre estructura de ferro. Al costat del balcó hi ha un rellotge de sol. El portal és adovellat. La façana posterior li atorga un aspecte de fortalesa. A l’interior té una sala coberta amb volta de canó que conté un retaule i un altar barroc dedicat a la Mare de Déu del Roser.