Joieria Roé
(Barcelona | Sants - Barcelonès)

Barcelona - Sants, 41

Barcelona - Sants, 41 (Foto: Sergi Suárez, 2022)

TipusEstabliment comercial
Situació Sants, 41
Joieria fundada l'any 1918 per Joan Roé amb un altre soci, inicialment situada al carrer Guadiana, 3 i després al carrer Sants, 41. L'any 1925 Joan Roé es va quedar tot el negoci el qual, als anys seixanta, va passar a mans dels seus fills i ha continuat en mans dels seus descendents fins a l'actualitat.

La botiga, malgrat els canvis obligats pel pas del temps, conserva molts elements d'interès, tant a l'exterior com a l'interior. Compta amb un vestíbul, que separa la botiga del carrer, amb aparadors a banda i banda amb sòcols i paviment de marbre. A l'interior es conserva gairebé íntegra la decoració original, amb el mobiliari de caoba cubana, l'arrambador de fusta i la làmpada d'aranya.