Torre Gran
(Montornès del Vallès - Vallès Oriental)

Montornès del Vallès - Torre Gran

Montornès del Vallès - Torre Gran (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Major, 6
És un dels xalets d'estiueig construïts als anys vint a l'eixample del carrer Major, prop de la carretera. Va ser edificat l'any 1923 per a la família Orriols, que va batejar la casa amb el nom de Torre Carmen, tal com encara es pot observar a la façana. És un edifici de planta rectangular, amb teulada a quatre aigües. Aquesta presenta uns ràfecs molt pronunciats sostinguts amb permòdols esglaonats. A la part superior de la façana hi ha un fris decoratiu de maó vist. Les obertures estan decorades amb detalls ceràmics. Sense ser un edifici modernista presenta trets que evoquen aquell estil, ja fora d'època.